Promijeni na naš jezik

Croatia Airlines uveo cjelogodišnju zračnu liniju München – Osijek

CROATIA Airlines od ponedjeljka leti na liniji München – Osijek, letovi će biti dva puta na tjedan tijekom cijele godine, a na liniji će prometovati zrakoplov Dash 8-Q400 kapaciteta 76 sjedala, priopćili su iz Croatia Airlinesa. 

Croatia Airlines tu je liniju uspostavio zimi 2021. godine, prvi put u povijesti tvrtke, na inicijativu Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, TZ-a Osječko-baranjske županije, TZ-a grada Osijeka i Zračne luke Osijek.

Letovi su održani od 15. studenoga 2021. do 14. siječnja ove godine, a zahvaljujući izvrsnoj suradnji svih sudionika u ovom projektu, ostvarenim rezultatima te kvalitetnoj tržišnoj potražnji za letovima otvoren je prostor za unapređenje linije, te je dogovoreno da linija postane cjelogodišnja, kaže se u priopćenju.

“Ovim zajedničkim projektom kreirana je nova i kvalitetna usluga, koja pruža izravnu zračnu povezanost istoka Hrvatske s inozemstvom, a putnicima na ovoj liniji pružaju se i mogućnosti priključnih letova iz Münchena u odredišta diljem svijeta”, kaže se u priopćenju nacionalne zrakoplovne tvrtke.

Uvođenje cjelogodišnje linije Osijek – München sastavni je dio ovogodišnjeg reda letenja Croatia Airlinesa u sklopu kojeg tvrtka planira izravno povezivati Hrvatsku i 21 međunarodno odredište, a pritom će zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika ukupno letjeti na 41 međunarodnoj liniji.

Izvor: index.hrTražite novi posao?

Nude se prilike za ugostitelje (m/ž), električare (m/ž), vozače (m/ž), instalatere (m/ž) i osobe drugih djelatnosti u Hrvatskoj, te inozemstvu (Austrija, Njemačka…).

Ostavi komentar

Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Prihvaćanjem slažete se sa korištenjem kolačića. View more
Prihvati