Promijeni na naš jezik

Croatia Airlines uvodi novu liniju München – Brač. Evo koliko često će letjeti

CROATIA Airlines danas je izvijestila da je uvela novu sezonsku liniju Brač – München, u suradnji sa Zračnom lukom Brač i ostalim dionicima hrvatskoga turističkog sektora, a zrakoplov na toj liniji prometovat će jednom na tjedan.

Letovi na liniji Brač – München planirani su u razdoblju od kraja svibnja do prve polovine listopada 2023. godine, i to subotom, a na liniji će prometovati zrakoplovi Dash 8-Q400 Croatia Airlinesa, kapaciteta 76 sjedala.

“Ta linija ima značajan potencijal”

Iz Croatia Airlinesa poručuju kako ta linija ima značajan potencijal, s obzirom na to da je ove godine najviše inozemnih turista na Brač stiglo iz Njemačke, čak 5 posto više nego u pretpandemijskoj 2019. godini.

Direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo rekao je da će tijekom sljedeće turističke sezone ukupno povezati Hrvatsku s 22 međunarodna odredišta, obaviti više od 17 tisuća letova i ponuditi više od 1.8 milijun sjedala, a zrakoplovi će letjeti na 47 međunarodnih linija.

“U tom kontekstu podsjetio bih da ponovno planiramo čarter letove iz Graza i Linza za Brač, kao i domaće redovite letove Zagreb – Brač dvaput na tjedan, što zajedno s novom linijom Brač – München nesumnjivo predstavlja snažan doprinos Croatia Airlinesa poslovanju bračke zračne luke, a istodobno i jačanju turizma u Splitsko-dalmatinskoj županiji “, istaknuo je Žabo.

Izvor: index.hrTražite novi posao?

Nude se prilike za ugostitelje (m/ž), električare (m/ž), vozače (m/ž), instalatere (m/ž) i osobe drugih djelatnosti u Hrvatskoj, te inozemstvu (Austrija, Njemačka…).

Ostavi komentar

Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Prihvaćanjem slažete se sa korištenjem kolačića. View more
Prihvati