Promijeni na naš jezik

Incident u Njemačkoj: Zamalo se potukli zbog kupovine ulja

POLICIJSKA postaja Ludwigsburg objavila je na Facebooku da je u četvrtak došlo do incidenta u supermarketu u Aspergu kad je zbog kupovine ulja zamalo došlo do tučnjave. 

“U četvrtak oko 17:00 sati jedna je obitelj u supermarketu u Aspergu vjerojatno namjeravala kupiti više jestivog ulja nego što to trenutno dopušta trgovina. No dvojica muškaraca iz spomenute peteročlane obitelji nisu htjeli mirno prihvatiti tu odredbu trgovine. Prvo su se izderali na 43-godišnju blagajnicu, a kada su izašli iz trgovine, počeli su prijetiti njoj i drugim zaposlenicima supermarketa”, navodi policija.

Muškarci uzeli kamenje

“36-godišnji zaposlenik pratio je obitelj do njihova automobila s valjkom za tijesto u ruci kako bi ih pozvao na red. Međutim, dvojica muškaraca nisu bila raspoložena za razgovor te su uzeli ukrasno kamenje iz kamene posude za cvijeće. Zaposlenik se kasnije povukao”, dodaje.

Obitelj je zatim napustila parking. Policijska postaja Asperg pokrenula je istragu zbog izrečenih prijetnji.

Izvor: Index.hrTražite novi posao?

Nude se prilike za ugostitelje (m/ž), električare (m/ž), vozače (m/ž), instalatere (m/ž) i osobe drugih djelatnosti u Hrvatskoj, te inozemstvu (Austrija, Njemačka…).

Ostavi komentar

Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Prihvaćanjem slažete se sa korištenjem kolačića. View more
Prihvati