Promijeni na naš jezik

Pijani državljanin BiH sjeo u krivi autobus, umjesto u Nizozemsku otputovao u Dansku

PIJANI državljanin BiH zabunom je u Hamburgu sjeo u pogrešan autobus pa je umjesto natrag u Nizozemsku otputovao u Dansku.

Kako piše Fenix-magazin, u policijskoj se postaji u Flensburgu ispostavilo da se pomorac iz BiH namjeravao autobusom vratiti iz Hamburga u nizozemski Eindhoven, gdje je na tamošnjem autobusnom kolodvoru spremio svoju prtljagu s jaknom u kojoj mu je ostao novčanik, bh. putovnica i mobitel. Policija nije pojasnila kako je uspio bez osobnih dokumenata stići u Hamburg.

U policijskom priopćenju navodi se da je u Hamburgu, pod utjecajem alkohola, “jedan zeleni autobus zamijenio drugim zelenim autobusom” koji je vozio u Kopenhagen. Što je napravio, shvatio je tek na graničnom prijelazu s Danskom.

Kako je planirao iz Eindhovena otputovati doma u BiH, policija je kontaktirala bosanskohercegovačko veleposlanstvo u Berlinu te od njih dobila podatke o njegovu identitetu.

Iz Veleposlanstva BiH u Berlinu su svom 45-godišnjem pomorcu poslali kupljenu autobusnu kartu kako bi se mogao iz Hamburga vratiti u Eindhoven gdje su mu ostale stvari.

Kako bi se uvjerili da će 45-godišnjak ovoga puta ući u pravi autobus, njemački policijski službenici su ga odvezli do autobusnog kolodvora i uveli u autobus za Eindhoven.

Izvor: Index.hr / Fenix-magazinTražite novi posao?

Nude se prilike za ugostitelje (m/ž), električare (m/ž), vozače (m/ž), instalatere (m/ž) i osobe drugih djelatnosti u Hrvatskoj, te inozemstvu (Austrija, Njemačka…).

Ostavi komentar

Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Prihvaćanjem slažete se sa korištenjem kolačića. View more
Prihvati