Promijeni na naš jezik

Uz ovaj posao u Njemačkoj možete zaraditi do 100.000 eura godišnje, evo uvjeta

Tvrtka iz njemačkog grada Kölna traži sommeliera za kanabis. Moguće je zaraditi do 100.000 eura na godinu, a koje uvjete trebate zadovoljiti kako biste dobili ovaj posao saznajte u nastavku.

Tvrtka sa sjedištem u Kölnu trenutno traži radnika koji je dobro upućen u kanabis. Posao je potpuno legalan, piše Fenix Magazin.

Mnogi ljudi imaju koristi od učinaka kanabisa – korišten u medicinske svrhe, kanabis, prema provedenim istraživanjima, može ublažiti bolove. Posebno se preporučuje pacijentima s kroničnim bolovima.

Proizvođač lijekova Cannamedical Pharma sa sjedištem u Kölnu proizvodi medicinske proizvode od kanabisa.

Trenutno tvrtka traži sommeliera za kanabisa radi održavanja kvalitete.

Radni zadaci uključuju:

– evaluaciju različitih sojeva kanabisa na temelju propisanih kriterija

– procjena uvjeta uzgoja

– edukacijski rad u području ljekovite konoplje

Cilj tvrtke je “svakom pacijentu pružiti individualnu terapiju najviše farmaceutske kvalitete”, stoji u priopćenju Cannamedicala.

Koje uvjete kandidati za posao moraju ispunjavati?

Svatko tko misli da je ovo posao iz snova trebao bi se prvo vidjeti koje uvjete za posao treba zadovoljiti.

Kako biste ušli u uži izbor za ovo radno mjesto, morate biti pacijent kojemu je dopuštena konzumacija kanabisa u Njemačkoj.

Tek tada možete legalno konzumirati kanabis u Njemačkoj. Potrebno je i određeno predznanje o kanabisu.

Znanstvena ili poljoprivredna pozadina također bi mogli dobro doći. U razgovoru za njemačke medije odgovorni u tvrtki objasnili su kako je moguća zarada i do 100.000 eura godišnje.

Međutim, to ovisi o kvalifikacijama osobe koja se prijavi za posao. Do sada se na natječaj prijavilo više od 100 zainteresiranih.

Izvor: N1Tražite novi posao?

Nude se prilike za ugostitelje (m/ž), električare (m/ž), vozače (m/ž), instalatere (m/ž) i osobe drugih djelatnosti u Hrvatskoj, te inozemstvu (Austrija, Njemačka…).

Ostavi komentar

Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Prihvaćanjem slažete se sa korištenjem kolačića. View more
Prihvati