Promijeni na naš jezik

BiH firma prelomila: Radnici će raditi 4 dana tjedno i imat će veće plaće

Firma Oskar Pharma iz Livna odlučila je podići ljestvicu kad su u pitanju njeni radnici pa tako uvodi četverodnevno radno vrijeme i podiže plate.

Tako će zaposlenici ovog preduzeća pored vikenda imati kao neradni dan i petak. Inače, protekloga vikenda ova firma proslavila je 10. godišnjicu postojanja i rada.

Tom prilikom u Livnu je okupila 350 gostiju – liječnika, specijalista i farmaceuta kako iz BiH tako iz Hrvatske, Francuske, Njemačke, Austrije i Makedonije.

Osim u prekrasnoj prirodi i pogledu na Buško jezero gosti su mogli uživati i u sadržajima koje nudi Continetal Adventure – vožnji kvadovima i električnim biciklima.

Livno Bus organizirao je prijevoz te u suradnji s partnerima posjetu i razgledavanje pojedinih preduzeća s područja Livna i Kupresa, a koja se bave proizvodnjom hrane, ugostiteljstvom, uzgojem cvijeća, javio je Bljesak.

Oskar Pharma je mlada, moderna, visoko efikasna i organizirana firma koja se bavi distribucijom dodataka prehrani.

Izvor: Biznisinfo.baTražite novi posao?

Nude se prilike za ugostitelje (m/ž), električare (m/ž), vozače (m/ž), instalatere (m/ž) i osobe drugih djelatnosti u Hrvatskoj, te inozemstvu (Austrija, Njemačka…).

Ostavi komentar

Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Prihvaćanjem slažete se sa korištenjem kolačića. View more
Prihvati