Promijeni na naš jezik

OD OŽUJKA: Za jedan euro dnevno vozite se kroz cijelu saveznu zemlju

Prometna udruga koja koordinira lokalni javni prijevoz u Stuttgartu Verkehrs‐und Tarifverbund Stuttgart GmbH (VVS) objavila je kako od ožujka uvode kartu za javni prijevoz koja će koštati jedan euro dnevno.

“Mladi će uskoro putovati saveznom zemljom Baden-Württemberg za jedan euro dnevno, što je 365 eura godišnje. Dana 1. ožujka 2023. iznimno jeftina VVS-JugendTicketBW bit će predstavljena u VVS-u za cijelu zemlju”, naveo je VVS.

Karta će vrijediti 24 sata dnevno

Kako je VVS naveo karta VVS-JugendTicketBW vrijedit će 24 sata dnevno u lokalnom prijevozu (2. razred) u cijelom Baden-Württembergu.

Bit će dostupna kao godišnja pretplata koja će se moći mjesečno plaćati.

Na ovu kartu će imati pravo sve osobe do uključivo 20 godina. Također će na nju pravo imati i osobe koje se obučavaju za zanimanja povezana s prometnom strukom (učenici, studenti, vježbenici, pripravnici, volonteri i sl.) s dokazom do navršenih 26 godina života.

Cijena JugendTicketBW

Cijeli Baden-Württemberg 30,42 mjesečno

Podsjećamo, kako će svi stanovnici Njemačke imati pravo na mjesečnu kartu od 49 eura za lokalni javni prijevoz. Karta bi trebala vrijediti od 1. svibnja, a u prodaji bi se već trebala naći u travnju.

Izvor: fenix-magazin.deTražite novi posao?

Nude se prilike za ugostitelje (m/ž), električare (m/ž), vozače (m/ž), instalatere (m/ž) i osobe drugih djelatnosti u Hrvatskoj, te inozemstvu (Austrija, Njemačka…).

Ostavi komentar

Ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Prihvaćanjem slažete se sa korištenjem kolačića. View more
Prihvati